Červené víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůdy Monastrell.
Vyrobeno z hroznů starých, nezavlažovaných vinic. Zraje 14 měsíců ve francouzských dubových sudech. Má intenzivní temně červenou barvu, aroma švestek, lékořice, pepře, minerálů, květin, kakaa, tmavé čokolády a cedru. Na patře je hutné, potentní, tříslovité a hluboké. Dochuť je sladká a dlouhotrvající. Vhodné ke zvěřině, jehněčímu, kastilskému seleti a k náročnějším úpravám. Vyrábí se v limitovaném počtu lahví.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůd Monastrell a Cabernet Sauvignon. Víno je vyrobeno z nejlepších hroznů z hlav až 60 let starých, z nejstarších vinohradů, které nejsou zavlažovány.
Podstupuje dlouhou maceraci 14-15 dní. Zraje 14 měsíců v amerických a francouzských dubových sudech. Má intenzivní, temně červenou barvu, aroma a chuť lesního ovoce, ostružin, malin, koření a lékořice. Je to komplexní, vyvážené, bohaté a plné víno. Vhodné k tmavým masům a zvěřině a dalším chuťově výrazným náročnějším úpravám pokrmů včetně omáček.
Peñin 90 b.
Parker 90 b.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůd Monastrell a Cabernet Sauvignon. Víno je vyrobeno z nejlepších hroznů z hlav až 60 let starých, z nejstarších vinohradů, které nejsou zavlažovány.
Podstupuje dlouhou maceraci 14-15 dní. Zraje 14 měsíců v amerických a francouzských dubových sudech. Má intenzivní, temně červenou barvu, aroma a chuť lesního ovoce, ostružin, malin, koření a lékořice. Je to komplexní, vyvážené, bohaté a plné víno. Vhodné k tmavým masům a zvěřině a dalším chuťově výrazným náročnějším úpravám pokrmů včetně omáček.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůd Chardonnay a Macabeo. Macerování probíhá v chladu, fermentace pak 15 dní při kontrolované teplotě 15 °C. Má jiskřivě světle žlutou barvu, čisté a delikátní aroma bílého a tropického ovoce, především jablek a ananasu, ale také tonů zakouřenosti. V chuti je jemné, kulaté, dobře strukturované a dlouhé.
Je vhodné jako aperitiv, k těstovinám, bílému masu a rybám s omáčkou.
Červené víno suché z oblasti Jumilla, z odrůdy Cabernet Sauvignon.
Zraje 4 měsíce ve francouzkých dubových sudech o obsahu 300 l. Má kaštanově červenou barvu, aroma zralého ovoce, karamelu, zakouřenosti, smetany a lékořice. V chuti je elegantní, výrazné, dlouhé s tóny ovoce. Vhodné k tmavému pečenému masu, sýrům, paštice a tmavé čokoládě.
Dárkový box Premium obsahuje lahev Cucos de la Alberquilla, Extra panenský olivový olej EMI a mandle EMI.
Cucos de la Alberquilla je červené suché víno z oblasti Jumilla, z odrůdy Cabernet Sauvignon. Zraje 4 měsíce ve francouzkých dubových sudech o obsahu 300 l. Má kaštanově červenou barvu, aroma zralého ovoce, karamelu, zakouřenosti, smetany a lékořice. V chuti je elegantní, výrazné, dlouhé s tóny ovoce. Vhodné k tmavému pečenému masu, sýrům, paštice a tmavé čokoládě. Peñin 89 b. Obsah alkoholu: 14,50%
Olej EMI je kvalitní, extra panenský, za studena lisovaný olivový olej.
Extra velké a velmi chutné španělské mandle EMI jsou pražené na extrapanenském olivovém oleji a solené mořskou solí.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Jumilla, z odrůd Monastrell a Syrah.
Má rubínově červenou barvu, aroma lesního ovoce a hořké čkolády. V chuti je vyvážené, jemné, s příjemnou tříslovinou. Jedná se o mladá víno, kterí nezrálo v dubových sudech, respektující přírodní proces výroby ve vinici i ve vinařství. Je certifikováno jako ekologické víno.
Vhodné k těstovinám, salátům, sýrům a tapas.
Červené víno suché z oblasti Jumilla, z odrůd Monastrell, Cabernet Sauvignon a Syrah.
Zraje 3 měsíce ve francouzkých dubových sudech. Má rubínově červenou barvu, aroma lesního ovoce a koření. V chuti je výrazné, vyvážené, svěží, harmonické s tóny zakouřenosti. Vhodné k sýrům, pečenému masu a rýži.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Jumilla, z odrůd Monastrell, Cabernet Sauvignon a Syrah.
Zraje 15 měsíců ve francouzských dubových sudech. Má tmavě červenou barvu s fialových odstínem, aroma třešní, černého lesního ovoce, švestek s tóny zakouřenosti. V chuti je plné, harmonické, komplexní, sametové s příjemnou tříslovinou. Vhodné k tmavému pečenému masu a vyzrálým sýrům.